Een bizarre bed & breakfast in Borgercompagnie

Nathalie uit de Randstad dacht een leuke Bed & Breakfast te hebben gevonden in Museum Lammert Boerma in Borgercompagnie:

“U slaapt tussen de schilderijen en andere kunstwerken. Er is grote keuze van luxe en variabele kamers om te overnachten.”

Nathalie liet zich niet uit het veld slaan door een passage over een aanstootgevend schilderij op de contactpagina, en was heel nieuwsgierig wat ze aan zou treffen. Dat viel nogal tegen, getuige haar weblog:

“…de lucht van katten urine drong mijn neusgaten binnen. De vrouw des huizes lag in joggingpak op de bank en schreewde ons toe “Ik ben lui!”. Dat we dat even wisten, zeg maar 🙂 Overal in huis hingen enorme schilderijen, vooral portretten van Jezus, naakt en afgebeeld met een mega-voorhuid of voorstellingen van mensen in SM pakjes of hele grote borsten met dikke blauwe aders.”

De slaapkamer en de wc voor de gasten, boven op zolder, hadden geen deuren –

“…boven het bed hing een naaktportret van volgens mij de dame des huizes in een nogal ehh.. compromitterende pose (wijdbeens). Vrij onsmakelijk trouwens. Het hele huis was in erbarmelijke staat en de lucht hielp ook niet echt mee om me op mijn gemak te stellen. Om het maar bot te zeggen, de hele entourage was gewoon ranzig. De bizarre pornografische schilderijen overal maakten het ook vrij obsceen.”

Nathalie en haar partner bedankten vriendelijk voor de rondleiding, stapten opgelucht weer in de auto, en logeerden in een Groninger hotel, dat ze wèl kan aanbevelen.

Advertenties

One Comment on “Een bizarre bed & breakfast in Borgercompagnie”

  1. aargh schreef:

    Inspirerend! ‘Fawlty towers’ schijnt ook ontstaan te zijn uit een dergelijke ervaring.


Mijn gedachten hierbij zijn:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.