Hoera, het is lente!

2013-03-21 002b

(Vanochtend na aankomst op mijn werk. Een deel van de sneeuw was er al afgevallen bij het op slot zetten van mijn fiets.)

Advertenties

10 reacties on “Hoera, het is lente!”

 1. Marten Fokkens schreef:

  Ik denk, druk eens op “Vind ik leuk”,,,,,,,staat die Harry maar zo op mijn Facebook pagina. Je voelt je vast wel vereerd:-)

 2. Hendrika schreef:

  Nou, hoera… . 😦

 3. Priemah schreef:

  Zo stralend heb ik je lang niet meer gezien…… 🙂

 4. Angelika schreef:

  Wees blij dat het niet regent!

 5. holly moors schreef:

  Ik schoot spontaan in de lach, want na drie kwartier op de fiets zag ik er net zo uit, en had ik precies zo’n foto van mezelf gemaakt…

 6. reina schreef:

  Goa den ook mit bus! Nou, uit ervaring weet ik, dat dat stukje tussen bushalte en je werk voldoende is om onder te sneeuwen (of als de bus 20 minuten te laat is en je daar staat te wachten in ijsregen vlak bij de brug en de Regentes nog jaren last te hebben van onderkoelingsverschijnselen, echt waar).. Via een zoektocht naar Slapsma_Tiessens kwam ik bij Gelkinghe terecht, da’s lang geleden. Ik moest even iemand uitleggen dat een boerin Frans sprak zoals Slapsma Nederlands, maar ja, met slapsma alleen kom je bij een muziekband. Ik kon niet naar de dag van de Grunneger Toal, omdat ik op verjoarsveziede mos, elk joar weer op die aine zoaterdag hailndal noar t westen. Aineg veurdail: eevm noar maarkt doar en vanwege aale eerste generoatie nederlaanders puikbeste doadels veur een koopie (k ben een noorderling, zuuneg as t kan, rejoal as t mot -zuudloardermaarkt). In mijn familie werd een wijsneusje altijd een piesterniekel genoemd, niemand die het woord kon verklaren.Ik had wel het idee van een dienstmeidje dat thuis mevrouws verbasterde Frans à la Slapsma-Ttiessens nog een beetje verder verbasterde, maar verder kwam ik niet. Tot vandaag op Beeldbank (Bedum?) een alle aandacht opeisend tafelstuk, van zilver of verzilverd, langs kwam, een pièce de milieu. Bij dezen stel ik vast dat mijn piesterniekel (mevrouw de boerin zei natuurlijk pies de milie-eh) via het meidje een pies ter niek el werd en Beeldbank Groningen op een wel heel vreemde manier overduidelijk van groot belang is.

 7. harmien torenbeek schreef:

  Geef my maar regen…..

 8. Dwarsbongel schreef:

  Goed dat je een pet op had, anders had je niet eens de camera kunnen vinden met een dichtgesneeuwde bril….

 9. Troost je met de gedachte, dat er voorlopig geen sneeuw meer op het programma staat. Rest nog slechts de snijdende oostenwind, en dat is voor een fietser ook niet alles.


Mijn gedachten hierbij zijn:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.