Smeerkezerij

2016-01-30 001

Veel kauwgumkauwers maakt het niet uit waar ze het afgewerkte product lozen. Zo liggen er bij de onderdoorgang van het Cascadecomplex in de stad nogal wat stippen bij de uitgang van de fietsenkelder. Met malende kaken op je werk verschijnen  geeft geen pas, maar het spul even in een papiertje wikkelen om het dan in de prullenbak te gooien, is blijkbaar al te veel moeite. Eigenlijk zou je er een camera op moeten richten om de beelden mee te laten wegen bij het al dan niet bevorderen van personeel. Dan zeef je de geesteijke luilakken eruit en is het gauw afgelopen met die smeerkezerij.

Bovenstaande foto is gemaakt bij het station. Hier betreft het de categorie kauwgumkauwers die denkt dat kauwgum oplost in water, dan wel, dat het onmogelijk is dat het riool met jouw rommel verstopt raakt.

Advertenties

4 reacties on “Smeerkezerij”

 1. Wat denk je dat er met kleine dieren gebeurt, die een “verse” klodder kauwgum te pakken krijgen. Viespeuk’n!! 😦

 2. harmien torenbeek schreef:

  Mijn moeder mocht graag zeggen: ” moet je nu weer alle kauwgom van de straat, aan je schoenen mee naar huis nemen?”
  Blijkbaar werd er in die dagen minder gom gekauwd… 🙂

 3. Wieneke schreef:

  Smerig! Zou het nu niet mogelijk zijn om oplosbare kauwgom te maken? Dus die na een tijdje kauwen gewoon gevaarloos doorgeslikt kan worden en als men het toch uitspuugt het vanzelf oplost in vocht? HH fabrikanten, doe er wat aan! Mensen zijn toch niet op te voeden, dus dat blijft dweilen met de kraan open. Tenzij er net als bijv. in Singapore streng gehandhaafd wordt en men voor het op straat werpen van een peuk of een papiertje al hoge boetes krijgt. Maar dat is in ons land niet denkbaar.

 4. Jetskefotografie schreef:

  Gisteren liep ik sinds lange tijd in het centrum en toen viel het me op dat er zoveel witte stippen op de bestrating lagen. Gek eigenlijk, want ik zie helemaal niet zoveel mensen kauwgum kauwen. Bijvoorbeeld onze jeugd kauwt nagenoeg niet op kauwgum.


Mijn gedachten hierbij zijn:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.