Met zo’n baard is het ultieme kwarkgenot onhaalbaar

DSC04357

Over deze poster is al het een en ander gezegd en geschreven, maar dan vooral over de verschijning van meneer. Ik zou het over een ander aspect willen hebben: de slagkreet.

‘Taste life to the full’ mag in de oren van velen wat beter klinken dan ‘Alles eruit halen wat erin zit’, in de context van reclame voor een potje met kwark maakt dat natuurlijk helemaal niets uit.

Nu poseert meneer heel fijnproeverig en decent met een lepeltje in zijn getatoeëerde klauw, maar als je echt de allerlaatste streepjes overheerlijke kwark uit zo’n potje wil peuren – zo kunnen talloze ervaringsdeskundigen u verzekeren – dan doe je dat met je tong. Heeft men dan echter een baard, én zeker zo’n model als meneer, dan blijft daar nogal wat van de lekkernij in achter wat er naderhand uitgespoeld moet worden. Zonde gewoon!

Met zo’n baard, kortom, is het to the full tasten een godsonmogelijke zaak. Zo’n baard maakt het ultieme kwarkgenot onhaalbaar.

Advertenties

One Comment on “Met zo’n baard is het ultieme kwarkgenot onhaalbaar”

  1. Wieneke schreef:

    Ik vertrouw mannen met grote baarden helemaal niet. Ze hebben veel te verbergen, meestal een zwakke wijkende kin. Opvallend ook dat ze altijd van die rode lippen hebben. En verder heb jij gewoon groot gelijk 🙂


Mijn gedachten hierbij zijn:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s